Het leiden van een onderneming kost veel tijd en vereist kennis op het gebied van regelgeving, financiën en belastingzaken. Veel ondernemers laten zich dan ook ondersteunen door een professioneel administratiekantoor.
Wanneer u op zoek bent naar een professioneel administratiekantoor, dan bent u bij DK Administratieve dienstverlening aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring op het gebied van administraties en financiën zijn wij een goede partner voor uw onderneming. Wij zorgen voor een altijd actuele en toegankelijke administratie binnen de wettelijke regels.
Wij onderscheiden ons in Klantgerichtheid, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Betaalbaarheid en Transparantie. Bij ons geldt: Afspraak is afspraak. Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden.
Onze dienstverlening bestaat uit het verzorgen van administraties, belastingzaken en advisering. Tevens kunnen wij zorgen voor vervanging van tijdelijk uitgevallen medewerkers.
Door een gestructureerde, planmatige aanpak van de administratie van uw bedrijf zal een door ons geadministreerde onderneming altijd goed op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken.
Hierdoor kunt u zich bezighouden met ondernemen.
Onze vergoeding voor onze werkzaamheden is heel betaalbaar. Hebt u belangstelling voor onze diensten.  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Ook is het mogelijk om direct een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs.
Handshake
DK Administratieve dienstverlening onderscheidt zich door de volgende aspecten in de dienstverlening centraal te zetten:

Klantgericht

Wij stemmen onze dienstverlening af op de wensen van de klant.

Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak.
U kunt op ons rekenen.

Betrokken

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met de klant.

Betaalbaar

Onze diensten hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Vraag een offerte bij ons aan om te zien wat dit voor uw onderneming betekent.